Binance is een professionele cryptocurrency exchange uit Azie waar u honderden verschillende cryptocurrencies kunt kopen en verkopen op ieder moment van de dag. De Binance exchange is in korte tijd gegroeid tot een van de grootste en meest populaire cryptocurrency exchanges. De digitale beurs, welke bestuurd wordt vanuit Tokio (Japan), heeft dit o.a. te danken aan een razendsnel handelsplatform en lage transactiekosten.

Binance claimt namelijk dat hun exchange maar liefst 1.4 miljoen transacties per seconde kan verwerken, en maakt het mogelijk om te handelen in tientallen verschillende bekende en minder bekende cryptocurrencies met handelsvergoeding van slechts 0,1%. Binance heeft zelf ook een eigen Altcoin, de BNB. Wanneer klanten bereid zijn om te betalen met de digitale token BNB wordt de handelsvergoeding nog eens gehalveerd, waardoor de “trading fee” uit komt op 0,05%

Je kunt je hier registreren op Binance.

Belangrijke Cryptocoins

Op Binance kun je alleen met Cryptocoins handelen. Je kunt dus niet direct met Euro’s of Dollars gaan handelen maar je zult ze eerst moeten omzetten naar een cryptovaluta, bijvoorbeeld Bitcoin, Ethereum of Litecoin.