Vechain is een cryptomunt die nog niet iedereen kent maar langzaamaan meer bekendheid geniet. VeChain (VEN) is op dit moment niet verkrijgbaar bij Nederlandse brokers en moet verhandeld worden op een Exchange, zoals bijvoorbeeld Binance.

Hoe Vechain Kopen?

Omdat Vechain (VEN) niet rechtstreeks te koop is zul je eerst Euro’s moeten omwisselen voor een cryptomunt, bijvoorbeeld Bitcoins, Ether of Litecoins. Je kunt deze munten bij Litebit kopen met iDeal maar je kunt ook geld storten bij bijvoorbeeld Kraken of Coinbase. Op deze Exchange kun je vervolgens je fiatgeld verhandelen naar Altcoins.

Wanneer je in het bezit bent van een crypto kun je VEN kopen op een Exchange (Kraken of Binance).

Huidige koers Vechain (VEN)

Wat is Vechain?

vechainVeChain is naar eigen zeggen ’s werelds grootste blockchain-platform voor producten en informatie. Het VeChain project is leven geroepen om het Supply Chain Management (SCM) proces te verbeteren en wordt deels gebruikt door Renault. SCM gaat vooral over planning en communicatie. Door gebruik te maken van het betrouwbare en fraudebestendinge blockchain techniek biedt VeChain aan retailers en consumenten de mogelijkheid om de kwaliteit en echtheid van producten te bepalen. Ieder onderdeel van de supply chain kan vastgelegd en geverifieerd worden, zodat alle betrokken partijen volledige zekerheid hebben.

Met het VeChain project wordt een echt probleem opgelost, waardoor het succesvol opzetten en inzetten van dit project een goede toekomst kan hebben. Naar verwachting zal de prijs van de coin meestijgen met het succes van dit project.